Nyheter » 2015 » September » Treningstider høst 2015.

Velkommen til trening hos oss!

Vi er 100 år men like spreke, om ikke enda sprekere enn før, og ønsker gamle og nye
medlemmer velkommen. Treningstilbudet blir i år som i fjor variert, og passer for alle i alle aldre.
minste (2- 5 år) og Idrettens Grunnstige. Disse retter seg spesielt inn mot trening for
barn og unge. Vi har et stort utvalg av treningsmuligheter innen trening for voksne, både
når det gjelder type aktiviteter, vanskelighetsgrad og intensitet. Målgruppen er kvinner og
menn i alle aldre og treningsnivå.

GRUNNLAGET LEGGES I GYM OG TURN!

2013 | 2014 | 2015 | 2017 | September

Treningstider høst 2015.

17.09.2015

VESTFOSSEN TURN! Velkommen til trening hos oss! Det er tid for turnoppstart etter fantastisk sommer. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen tilbake etter en velfortjent ferie.

Treningstilbudet blir i år som i fjor variert, og passer for alle uansett alder. Fra 1 – 100 år!  Våre treninger og aktiviteter er samlet til onsdager i Vestfossen Flerbrukshall. Oppstart onsdag 2. September kl. 18.00. Vi trener hver onsdag med unntak av høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie. Vi følger ganske enkelt skoleåret!

Gymnastikk og turn er grunnleggende aktiviteter for barn og unge. Det å få et allsidig bevegelsesgrunnlag i ung alder kan legge grunnlaget for en livslang idrettsinteresse. Barn trives når de har framgang og lærer nye bevegelser. Vi benytter oss av materiale som er utviklet av NGTF (Norges Gymnastikk og Turnforbund) kalt Gymlek for de aller minste (1- 5 år) og Idrettens Grunnstige. Disse retter seg spesielt inn mot trening for barn og unge.

HØSTEN OG VINTERENS TURNTILBUD:

Onsdag kl 18.00-19.00 i vestfossen flerbrukshall, Turn for barn 1-5 år med foreldre:

Dette er et tilbud til de aller minste, gutter og jenter, hvor de sammen med foreldrene trimmer/leker, synger og bruker de effektene en gymsal har til rådighet. Instruktør er Pernille Skistad

Onsdag kl 18.00-19.00 i Miljørommet i Vestfossen Flerbrukshall, Zumba for barn 5-14 år:

Variert danseprogram med pulserende latinorytmer fra den tradisjonelle musikken Merengue, Salsa, Cumbia og Reggaeton. For så vel jenter som gutter. Instruktør er Andrea Sørumshaugen

Onsdag kl 18.00-19.00 i flerbrukshallen, Turn for Senior 40+:

Variert trim for seniorer over 40 år. Ulike rytmiske oppvarminger, kondisjonstrening, små lette danseserier, ulike styrkekombinasjoner og fleksibilitetsøvelser. Instruktør Inger Marie Holte.

Onsdag kl 19.00-19.30 i flerbrukshallen, Kvinnelige veteraner:

Dette er partiet for de som har holdt på en stund, men det er ikke for seint å starte for en nybegynner. Partiet trener stort sett tabell med sommerens turnstevne som mål. Sosialt og festlig miljø. Instruktør er Inger Marie Holte.

De to voksenpartiene kan ha noe avvik i treningstidene grunnet stevner vår og sommer.

VIF turn betaler hall-leie og lønner sine dyktige instruktører. Treningskontigenten sammen med dugnadsinntekter er med på å finansiere dette. For høst 2015 og vinter 2016 har vi lagt opp til følgende treningskontigenter for de forskjellige partier:

Barn og ungdom (1-14 år):

1-5 og 5-9 år kr 700,-

Zumba kr 1000,-

Treningskontingent voksen:

1 time pr. uke kr 1500,-

1 ½ time pr. kr 1800,-

HOVEDKONTINGENT I VIF KOMMER I TILLEGG TIL TURN SIN TRENINGSKONTIGENT

Vi gleder oss til å se deg på trening!

VEL MØTT!

HILSEN VIF TURN:

Leder: Kjersti Hagen, E-post: kjersti@weman.no

Kasserer: Christine Ihrestedt Horne, E-post: c.irestedt.horne@live.no

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-17 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt - Webpublisering og webdesign med Siteman CMS